Néhány kattintással magyarra fordítjuk a Virtue sablonunkat.

Szinte kivétel nélkül minden sablont és bővítményt lehetőségünk van magyar nyelvre fordítani. Jelen esetben a Virtue sablon fordítását már elkészítettem, így neked most csak annyi lesz a feladatod, hogy a leírtak alapján feltöltsd a megfelelő helyre a két letölthető fájlt.

A jobbra (mobilon lejjebb) található két fájlt mentsd el a gépedre, majd épp úgy, mint a hasznos módosításnál, itt is a magazinban bemutatott Total Commander programra lesz szükségünk, aminek a segítségével csatlakoznod kell a tárhelyedhez.

A kapcsolódás leírását a magazin 23. oldalán találod.

A TotalCommander egyik ablakában csaktalokzva a tárhelyedhez, nyisd meg a következő mappát: public_html/wp-content/languages/themes/

Ide kell másolnod azokat a fájlokat, amiket az előbb letöltöttél a gépedre, ezért a másik ablakban keresd meg azt a mappát ahová mentetted azokat. Jelöld ki a két fájlt (virtue-hu_HU.po és virtue-hu_HU.mo) a jobb egér gombbal, majd kattints a képen is jelzett Másolás gombra. Ez a folyamat csak egy-két pillanat, a végeztével pedig bonthatod a kapcsolatot. A böngésződben az F5 billentyűvel frissítheted az oldalt.

Reméljük sikerült a művelet és most már nálad is magyar nyelvű lett a sablon, amit leginkább a wordpress admin felületen, a Megjelenés – Sablon beállításokban fogsz látni.

Virtue sablon magyarításhoz szükséges fájlok:

Kattints a gombokra jobb gombbal, majd a “Cél mentése másként” vagy  “Link mentése másként”. Mentsd el a fájlokat a számítógépedre, egy neked szimpatikus mappába.

po fájl
mo fájl
virtue-forditas

további Virtue segédletek

vissza a Start oldalra

Start oldal

Virtue sablon stílusok

Stílusok

Virtue sablon beállítások

Beállítások

Egy hasznos módosítás

Módosítás