Módosítsuk a Virtue sablon szövegszerkesztő betűtípusát.

Talán már neked is feltűnt, hogy az ékezetes karakterek kilógnak a sorból, amikor a szöveges tartalmaidat készíted, oldalakon, bejegyzésekben vagy a termék leírásokban. Ezt a “hibát” jeleztem a sablon fejlesztőinek, de amíg nem módosítják a forrást, addig megoldjuk magunktól, mivel könnyen javítható.

A magazinban bemutatott Total Commander programra lesz szükségünk, aminek a segítségével csatlakoznod kell a tárhelyedhez.

A kapcsolódás leírását a magazin 23. oldalán találod.

A képen is jelzett editor-style.css fájlt kell módosítanunk, amit a
wp-content/themes/virtue/assets/css/ mappában találsz.

Jelöld ki a fájlt a jobb egérgombbal és nyomd meg az F4 gombot. A fájl tartalmát fogod látni a szerkesztőben, ahol a lenti képen pirossal jelzett “Helvetica Neue”, Helvetica szöveget kell törölnöd. Törlés után nyomd meg a CRTL+S vagy a szerkesztő Fájl menüjében kattints a mentésre, majd be is csukhatod. Most már jobban néz ki a szövegszerkesztő mező.

Nincs kedved vagy tartasz tőle, hogy elrontasz valamit? Innen letöltheted (jobb gomb a hivatkozáson, és cél vagy link mentése másként) a módosított editor-style.css fájlt, amit majd egyszerűen csak töltsd fel a saját gépedről, az előbb megadott mappába. Feltöltéskor meg kell erősítened a tárhelyeden lévő fájl felülírását, ezért kattints a Felülírás gombra.

f4-modositas
egy-hasznos-virtue-modositas

további Virtue segédletek

vissza a Start oldalra

Start oldal

Virtue sablon stílusok

Stílusok

Virtue sablon beállítások

Beállítások

Virtue sablon fordítás

Fordítás