Honlap csere

Honlap csere

49 500 Ft

Segítünk lecserélni régi és elavult weboldalad, honlap csere szolgáltatásunkkal, amivel akár új lendületet is adhatsz a vállalkozásodnak. A magazinban bemutatott tartalomkezelő rendszer kiváló alapot biztosít a honlapod optimalizáláshoz, amivel akár a Google kereső első oldalaira kerülhetsz, igaz ez egy másik történet lesz.

Bővebben a “cseréld le régi elavult honlapodat” oldalon olvashatsz, de örömmel vesszük a kérdéseidet, ha valamire nem adtunk volna megfelelő választ.

Megnézzük a jelenlegi honlapod, és javaslatot teszünk a csere és a fejlesztés lehetőségeire, ha kitöltöd a következő adatlapot.

Cikkszám: 200400 Kategória:

Leírás

Szinte minden szolgáltatásunk egyeztetést igényel, de nincs mit tenni ez már csak ilyen.  Első lépésben, a következő adatlapot kitöltve kérünk tőled néhány információt, amire hamarosan válaszolni fogunk, és amiben leírjuk a lehetőségeidet, javaslatainkat és a további teendőket. A közös munkához szükségünk lesz majd a tárhelyed hozzáféréseire, amit elvileg a vásárláskor te is megkaptál, de a honlapod webmestere is a segítségedre lehet. Válaszunkban minden lépést részletesen és egyértelműen megírunk.

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Jelenlegi honlapod címe (kötelező)

Írd meg nekünk, hogy miért szeretnéd lecserélni?

Melyik honlap tetszik jobban?

Mi az, ami igazán tetszik benne?