szebb és jobb

A keretrendszert folyamatosan fejlesztik, hogy te is a legmodernebb technológiát használhasd. Mindig naprakész és friss lesz a honlapod rendszere, neked majd csak annyi lesz a feladatod, hogy elfogadd a frissítéseket, ami csak egy kattintás.
Nyaralás vagy üzleti út sem akadály, ha csatlakozni tudsz az internetre és meg tudod nyitni a honlapod. Okos telefonról, táblagépből, laptopról könnyen csatlakozhatsz a weboldalad adminisztrációs felületéhez, akár a világ másik végéről is.
Ez az egyik legfontosabb tulajdonsága, és ami miatt bárki képes kezelni a saját weboldalát! A magazin segítségével gyorsan elkészítjük az alapokat, beállítjuk a keretrendszert, és megmutatjuk, hogyan tudod magabiztosan és hatékonyan kezelni a mindennapokban.
Számtalan ingyenes és fizetős sablon és bővítmény áll majd a rendelkezésedre, amelyekkel akár percenként változtathatod a honlapod kinézetét, vagy felruházhatod hasznos szolgáltatásokkal. Ezen túl persze bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható, mivel egy széles körben ismert platformról beszélünk, így több hazai szolgáltatót is megbízhatsz a fejlesztéssel.
Azaz mobilbarát, hiszen a rendszered alkalmazkodik a különböző képernyő felbontásához, így bármilyen eszközön is nézed, mindig tökéletes lesz a honlapod grafikai megjelenése. Nem utolsó sorban a Google keresőben is jobb helyezést kapnak azok a weboldalak, amelyen minden felbontáson egyaránt jól működnek.
Maga a keretrendszer honlap optimalizálási (SEO) szempontból is megfelelő alapot biztosít, amit igény esetén számos hazai szolgáltatóval a Google első oldalaira repíthetsz. Igaz az optimalizálás egy lassú és időigényes feladat, számos összetevője és szabálya van, de az alapok adottak lesznek hozzá.
Sok esetben fontos, hogy a weboldalad kezelni tudja a látogatóidat, akik feliratkozhatnak a hírleveleidre, ezáltal értesítést kaphatnak az akcióidról, személyre szabott kuponokkal kedveskedhetsz nekik, vagy akár online cseveghetsz is velük. Attól függően mennyire merülsz bele, minden folyamatot automatizálni is tudsz, például az új bejegyzéseid automatikusan is el tudja küldeni a rendszered a felhasználóidnak, és akár meg is oszthatod őket a különböző közösségi platformokon.
Szinte minden közösségi oldal összeköthető a weboldaladdal, mivel a saját közösségi oldalaiddal is képes kommunikálni, de a felhasználóid bármelyik blog bejegyzésed, terméked, fotód vagy munkád könnyen megoszthatják a saját oldalaikon. Hatalmas marketing lehetőség és nem utolsó sorban ez is ingyenes, és csak élned kell a lehetőséggel!
Nem olcsó, hanem maga a keretrendszer ingyenes! A magazin nem a keretrendszert értékesíti, hanem magát a lehetőséget és azt a több száz óra tapasztalatot, amit neked már nem kell megtapasztalnod. Ezt a tulajdonságot nem akartam az elejére rakni, mert igaz fontos, hogy ingyen készíthetsz honlapot, de az ingyenességet leginkább silány minőséggel párosítjuk. Ebben az esetben ez nem igaz, és erre élő példa, hogy milyen neves hírességek és milyen neves vállalkozások választották ezt a platformot, és ugye elhiszed, hogy nem az ára miatt döntöttek így?
uj-honlap-1

Nézd meg a teszt oldalunkat, amit a Netre Veled magazinnal te is el tudsz majd készíteni!

néhány példa az új honlapodban rejlő lehetőségekre

Készíthetsz akár egy egyszerű de igényes bemutatkozó honlapot, korlátlan aloldallal (magunkról, kapcsolat..), amelyben blogolhatsz, és bemutathatod a munkáidat egy igényes portfólió formájában. Igényes külsőt adhatsz a honlapodnak, ami tökéletesen tükrözi a vállalkozásod arculatát, hiszen az vagy amit mutatsz magadról!
Ha hiszed, ha nem az emberek nagy többsége szívesen írna könyvet, így ha te is közéjük tartozol, akkor készíts blogot és kezdj el publikálni bármiről! Ha egyedi és stílusos a tartalmad, könnyen szerezhetsz rajongótábort, mindezt szinte nulla befektetéssel.
Mutasd be a munkáidat egy modern és minőségi felületen és ismertesd meg magad a nagyvilággal. Oszd meg másokkal a fotóidat, rajzaidat, festményeidet, dalaidat, receptjeidet, szolgáltatásaidat vagy bármit amit fontosnak tartasz. Mutasd meg magad, ha úgy gondolod, hogy valamiben jó vagy!
Legyen az családi fotóalbum, vagy professzionális szolgáltatásod, mind a két esetben kiváló alapot készíthetsz magadnak, amit a legismertebb közösségi oldalakkal is össze tudsz kötni. Fillérekből készíthetsz olyan referencia oldalt, amiről álmodni sem mertél volna.
Ez már érdekesebb, és összetettebb és talán értékesebb lehetőség mint az eddigiek, de könnyen kivitelezhető! 5 kattintással (~2 perc) bekapcsolhatod, további 30 kattintással (~10 perc) beállíthatod, és már kezdheted is a kereskedést!
Az áruház alapjaira építkezve, de árak és a “kosárba rak” gomb (kosár funkciók) nélkül, olyan szolgáltatásokat is megjeleníthetsz, amit nem egy konkrét áron szeretnél értékesíteni, de szeretnéd megmutatni. Erre a feladatra a portfólió sokkal inkább megfelelhet, és ezt a magazinban bővebben ki is fejtjük.
Leginkább fizetős kiegészítőkkel (15-50 USD) a weboldaladból pillanatok alatt, akár ingatlanközvetítő oldalt is készíthetsz, amit akár a munkatársaid, de akár a felhasználóid is feltölthetnek tartalommal. Te biztosítod a felületet, a látogatók pedig életben tartják a honlapod.
Szintén külön megvásárolható kiegészítővel, csoportokba rendezett apróhirdetési oldalt is készíthetsz, melyet a felhasználóid önállóan is képesek lesznek kezelni, épp úgy mint az ismertebb apróhirdetési oldalak.
Hasznos kiegészítő lehet a weboldaladon, ha az ügyfeleidet meghatározott időpontokban fogadod, mivel ők saját maguk is bejelentkezhetnek hozzád. Weboldalad összekötheted a Google naptárjával is, ami folyamatosan informál majd téged az eseményekről.

Bármikor szükséged lehet erre a tudásra, ne csak a mára gondolj!

az áruházról kicsit bővebben