Honlapkészítés gyorsan, könnyedén 

A Netre Veled magazinunk segítségével, bemutatjuk hogyan lesz a honlapkészítés, egyszerű és szórakoztató időtöltés. A legtöbben a telefonok működését sem ismerjük pontosan, mégis képesek vagyunk használni azokat, ezért hidd el, hogy honlapot is tudsz készíteni. A jelenleg elérhető lehetőségek közül, mi az egyik legjobb és legkedveltebb rendszer segítségével készítjük el a weboldaladat, aminek a használata ingyenes. Neked annyi lesz a feladatod, hogy miután életre keltettük ezt a rendszert, megismered a működését és a használatát. Minden lépést megmutatok és közben alig hagyok neked szabad kezet, hogy minél hamarabb sikerélményed legyen a közös munkában.

honlapkészítés-könnyedén-weboldalkészítés-netreveled-magazin

honlapkészítés-könnyedén

Maga a honlapkészítés és az “online világ” egy kifejezetten bonyolult és összetett terület. Százszor ekkora terjedelemben sem lehetne maradéktalanul bemutatni. Ez a közel 100 oldal mégis elég lesz ahhoz, hogy egy tökéletes működő weboldalt készíthess magadnak, a lehető leggazdaságosabb módon. Ezeket az ismereteket aztán kedved szerint bővítheted és fejlesztheted akár a mi segítségünkkel is.

A bemutatott “tananyag” két fontos fejezetre bontható.

Az első a technikai alapok elkészítése, a második pedig maga a weboldal kezelése lesz. A technikai alapok fejezetben választunk domain nevet és hozzá egy megfelelő tárhelyet, ahova feltöltjük a már említett tartalomkezelő rendszert. Ezt a rendszert beállítjuk, életre keltjük és alkalmassá tesszük arra, hogy akár webáruházat is üzemeltethess vele. Egészen idáig nem fogunk sokat pepecselni, még akkor sem ha minden egyes lépést, oldalakon át lehetne boncolgatni.

Gondoltunk azokra is, akik még irányítottan is idegenkednek a sok kattintástól és a szolgáltatásaink közül a “ gyorsan” valóban azt jelenti, hogy a technikai alapokat itt elkészítjük helyetted. Így megkapod a magazin demó honlapjának tökéletes másolatát. A második fejezetben már közvetlenül, már közvetlenül a honlapodon fogunk dolgozni és a weboldalad kezelésére fogunk összpontosítani. ebben a fejezetben töltünk fel tartalmakat, termékeket és csinosítunk a honlapod megjelenésén is. A Netre Veled magazin segítségével kezedben tarthatod a honlapkészítés teljes folyamatát, számos új és hasznos dolgot tanulhatsz meg. Közben rengeteg pénzt is spórolva, bárhol és bármikor képes leszel honlapot készíteni magadnak, barátaidnak, ismerőseidnek, bárkinek.

A weboldalad csak akkor lesz naprakész, ha azt valaki folyamatosan fejleszti, tartalommal, eseményekkel, vagy akciókkal. Ezt a fejlesztést csak az tudja elkészíteni, aki kezelni tudja az adott rendszert. Ebből logikusan következik, hogy annak is szüksége lesz ismeretekre, aki mással készítteti el a honlapját, így most te nem csak megismerheted, a honlapod kezelését, de saját magad el is tudod majd készíteni. Olvasd el, egyik írásunkat, milyen egy tökéletes weboldal, sok hasznos tanácsot kapsz benne. Ha te készíted el a saját honlapodat, az óriási különbség, de az is igaz, hogy ezért egy kicsit többet kell vele dolgoznod.

Ismerd meg ezt a rendszert, a benne rejlő lehetőségeket és korlátokat is, majd csak ezek függvényében dönts. Akár egy egyedi fejlesztésről, ha az igényeidre nem találsz megfelelő megoldást, az itt bemutatott rendszeren belül.