Hogyan tudod eldönteni, hogy a honlapod cserére szorul-e?

Ideális alkalom, hogy megszabadulj a régi honlapodtól a lehető leggazdaságosabb és legkorszerűbb eszközzel. Könnyű kérdésnek tűnik, de a válasz ennél jóval bonyolultabb, ráadásul tele szubjektív tényezőkkel.

Döntésedhez az egyik legfontosabb tényező, a Google kereső találati eredménye.

Minden weboldalnak vannak kulcsszavai, és mi ezekre a kulcsszavakra várunk releváns eredményeket amikor böngészünk a világhálón. Az egyik legismertebb kereső, a Google pedig kényesen ügyel arra, hogy az egyes keresésekre a lehető legjobb minőségű találatokat adja eredményül, és ezt olyan jól csinálják, hogy ma már szinte senki sem kattint a 6. találati oldalra, inkább újra kezdi a keresést egy másik kulcsszóval. Mivel hatalmas üzleti lehetőség a Google első oldalain szerepelni, a honlap optimalizálás (SEO), mára egy külön szakmává fejlődött, de mi most kanyarodjunk vissza…

Javaslom ellenőrizd le, hogy a számodra fontos kulcsszavakra, hányadik oldalon jelenik meg először a honlapod, lentebb pedig mondjuk a további lehetőségeket.

honlap-csere-1

Ellenőrizd le a weboldalad helyezését:

A kulcsszavakkal próbálkozz bátran, pl: üvegezés, ablaküveg, üvegező, de a legegyszerűbb kulcsszavakat használd, amit szerinted én is használnék, hogy megtaláljalak, és ne használj mondatokat, mert nem kapsz valós eredményt.

Kattints a gombra (KULCSSZÓ ELLENŐRZÉS) majd a képre is, ahol mutatom, hogyan ellenőrizd az oldalad helyezését. A folyamat csak pár másodpercig tart és a végén a jobb alsó sarokban találod majd az aktuális pozíciódat. A Google 10 találatot listáz egy oldalra, ezért a 68. helyezés a hetedik oldalt jelenti.

kulcsszó ellenőrzés
kulcsszo-kereso-serps-page1

gratulálunk, ha megtaláltad magad az első öt oldalon belül

Egyelőre ne piszkáld a honlapod és ne cseréld le, mert nem lehet garantálni ezt a pozíciót. Ettől függetlenül persze nyugodtan megvásárolhatod a magazinunkat, mert bármikor szükséged lehet rá.

6-7-8.oldalon, vagy egyáltalán nem találtad meg a honlapod?

akkor folytassuk

Előnyben vagy azokkal szemben, akik még csak most készítik majd el az első weboldalukat, mivel neked már van tárhelyed, van domain neved, és van tartalmad is, de sajnos még most sem lehet egyértelműen leírni, hogy “gyerünk ugorj neki”.

Minél inkább egyediek az elvárásaid, annál inkább lesz költséges a megvalósítás.

Az egyediség a weboldalak esetében két nagy csoportra bontható, grafikai és technikai csoportokra. Kevésbé rázós a grafikai csoport, mivel ezen a téren könnyebben kötünk kompromisszumokat, kivéve ha nem tudod elengedni a repkedő pillangókat.

Nehezebb a helyzet a technikai csoporttal, mivel sok honlap egyedi elvárásoknak megfelelően lett programozva, mint egy célgép. Ezt csak hosszú oldalakon lehetne pontosabban kifejteni, de még akkor is rengeteg kérdés maradna nyitva. Látatlanul képtelenség jó megoldást javasolni, ezért

kérjük, hogy töltsd ki az adatlapot,

hogy jobban lássunk. Írd le röviden miért szeretnéd cserélni, és milyen funkciókat szeretnél használni, amire a honlapod jelenleg nem képes. Lehetőség szerint küldj egy olyan címet is, ami neked tetszik, és amihez hasonlót szeretnél magadnak is. Válaszunkban megírjuk neked, hogy mi milyen fejlesztést javaslunk, és azt pontosan hogyan valósíthatod meg a magazin segítségével.

Miközben megírjuk a válaszunkat, próbálj mérlegelni és eldönteni azt, hogy magad szeretnéd elkészíteni az oldalad, vagy inkább igénybe szeretnéd venni a honlap csere szolgáltatásunkat? Sokat haladhatsz, ha kimásolod a jelenlegi tartalmaidat akár egy word dokumentumba, mentsd el a képeket, és ha már belelendültél, akkor jegyzeteld le a honlapod navigációját is.

  Neved (kötelező)

  Email címed (kötelező)

  Jelenlegi honlapod címe (kötelező)

  Írd meg nekünk, hogy miért szeretnéd lecserélni?

  Melyik honlap tetszik jobban?

  Mi az, ami igazán tetszik benne?

  lapozz tovább, és nézd meg

  ilyen lesz majd az új
  megrendelem