5 érv a Netre Veled magazin mellett

 

Ha csak egy mondatban mondhatnám el miért minket válasz, akkor Deke McClelland  idézettévell tenném ezt meg.

 

“ A legrettentőbb téma is megszelídül, ha megfelelően magyarázzák el”

 

Igen, mert te is képes vagy arra, hogy a világ egyik legkedveltebb és legdinamikusabban fejlődő rendszerének segítségével, olyan weboldalakat készíts, amiben akár webáruházat is üzemeltethetsz.

Nem lesz szükséged programozói tudásra és nem kell idegen nyelveket beszélned sem.

 

Az alapoktól kezdve, lépésről-lépésre mutatok meg mindent. Ezekre lesz szükséged ahhoz, hogy életed első honlapját saját magad is el tudd készíteni.

A magazin útmutatásával egy ilyen honlapot fogunk közösen elkészíteni, www.netreveled.com

 

Amit aztán a saját magad ízlésére formázhatsz, vagy le is cserélhetsz, egy neked sokkal jobban tetsző sablonra. A megszerzett tudást kedved, időd és igényeid szerint tovább is fejlesztheted, mivel a kiadványunkon túl, mára már egy komplett iparág várja, a szebbre és jobbra vágyókat.

 

A lehetőség a kezedben van, csak élned kell vele, mert bármikor szükséged lehet rá. A közös munkánk alatt csak egyetlen dolgod lesz, figyelmesen nézd és kövesd ahogy mutatom. Lépésről-lépésre fogunk haladni, ha figyelsz szinte lehetetlen elrontani.

 

Pár érv ami a Netre Veled magazinunk mellett szól.

 

Miért jó ha magad csinálod?

Aki mással készítteti el a weboldalát, de azt önálóan szeretné kezelni, annak is közel annyit kell tudnia, mint ami a magazinba is le van írva.

 

Nem beszélsz idegen nyelveket?

A bemutatott rendszer, a honlap és a webáruház magyar nyelven is használható. Tehát ha nem beszélnéd a nyelvet, semmi gond nincs szükséged angol nyelvtudásra hozzá.

 

Már van honlapod?

A jelenlegi honlapod lecserélheted, egy jobb és korszerűbb rendszerre, így csak a Netre Veled magazin ára lesz az egyetlen költséged.

 

Nem értesz hozzá?

Majd fogsz! Különösebb szakmai ismeretek nélkül is képes leszel elkészíteni a saját honlapod, de akár egy teljesértékű webáruházat is.

 

Ennél gyorsabban kell neked egy weboldal? Semmi gond, akár mi is elkészítjük helyetted a weboldalad, ha nincs időd, vagy kedved egyedül dolgozni.

 

Még több válasz!

www.netreveled.hu